Kinsta – Premium WordPress gostovanje za vse, majhne ali velike

Brian Jackson, CMO od Kinsta govori o njihovi premijski platformi za gostovanje WordPress za razliko od vsega v industriji. S pomočjo Googla Cloud, dobite strelovodne čase, 24/7 podporo veteranskih strokovnjakov za WordPress in brezplačne migracije njihove ekipe.


Kaj upravlja WordPress gostovanje?

Upravljano gostovanje WordPress je namenjeno vsem, ki to želijo osredotočiti se na rast svojega poslovanja in ne skrbite za vse težave na strani strežnika ki se lahko pojavijo. Za konfiguriranje, posodabljanje in vzdrževanje strežnikov deluje in je odgovoren ponudnik gostovanja in ne uporabnik. V večini primerov upravljano gostovanje ponuja tudi funkcije, ki pomagajo racionalizirati vaš potek dela pri upravljanju WordPress spletnih strani dnevno.

Upravljano gostovanje v WordPressu je tako, kot da imate svoj lastni sysadmin na dosegu roke 24/7. 

Tukaj je le nekaj stvari nič več skrbeti moram za:

 • Zaklepanje strežnika za zaščito spletnih mest pred hekerji.
 • Poraba časa za posodabljanje programskih paketov in knjižnic, kot sta PHP in Nginx.
 • Konfiguriranje orodij za nadzor, da se prepričate, kdaj veste, kdaj se vaše spletno mesto ustavi.
 • Skrb za varnostne kopije in iskanje dobre rešitve.
 • Izbira prave rešitve za predpomnjenje.
 • Ugotavljanje, kako vzpostaviti ločeno okolje uprizoritve.
 • Odpravljanje težav z uspešnostjo brez kakršne koli pomoči.

Kakšne upravljate WordPress načrte, ki jih ponujate?

Kinsta gosti vse vrste spletnih mest, od majhnih blogov do strank Fortune 500. Naši upravljani gostovalni programi WordPress se začnejo pri 30 USD / mesec (načrt za zagon) in sežejo do 900 USD / mesec (podjetniški načrt). Imamo tudi prilagojene in namenske načrte za tiste, ki jih potrebujejo še več.

Vse naše načrte gostovanja poganja Google Cloud Platform in njegovo strelovodno omrežje “premium tier”, skupaj z njihovimi zmogljivimi C2 “Compute Optimized” strežniki, izdelanimi za sprejemanje zahtevnih delovnih obremenitev. Ti strežniki so pokazali izboljšanje hitrosti do 200%!
Kinsta - Premium WordPress gostovanje za vse, majhne ali velike
Stranke Kinsta lahko izbirajo med 20+ podatkovnimi centri po vsem svetu. Naša tehnologija samodejnega skaliranja in zabojnikov omogoča popolno izolacijo virov, zagotavlja, da vaše podjetje ostane v spletu med naletom prometa in varno, kot Fort Knox.

Druga odlična prednost naše platforme je, da je enaka ocena infrastrukture, ne glede na načrt, ki ga imate. Nadgrajevanje in nadgradnjo naredi brezhibno in neboleče. Načrte lahko preklopite z enim klikom in vse se spusti do drugega.

Ali je SSL vključen v vaše načrte?

Kinsta ponuja brezplačne SSL potrdila podjetja Let’s Encrypt od leta 2016. Prav tako lahko brez dodatnih stroškov naložite svoje lastne SSL certifikate. Vse to je mogoče storiti z nekaj preprostimi kliki na nadzorni plošči MyKinsta.
Kinsta - Premium WordPress gostovanje za vse, majhne ali velike

Katere rešitve za e-trgovino so na voljo?

V podjetju Kinsta lahko zaženete katero koli rešitev za e-trgovino, ki temelji na WordPressu. Vendar sta WooCommerce in Easy Digital Downloads daleč najbolj razširjena na naši platformi.

Trgovine ECommerce so veliko bolj zahtevne kot običajna spletna mesta WordPress. Dejavniki, kot so vsebina, ki jih ni mogoče predvajati, število sočasnih uporabnikov, zapletene poizvedbe in velikost baze podatkov, se prikažejo. Toda brez skrbi, naša ekipa se vsak dan ukvarja z optimizacijo spletnih mest WooCommerce z visokim prometom.
Kinsta - Premium WordPress gostovanje za vse, majhne ali velike
Tu je le nekaj načinov, kako najti popolno ravnovesje med uspešnostjo in funkcionalnostjo:

 • Hitro predpomnjenje na ravni strežnika s pravili za zagotovitev ustrezne funkcionalnosti WooCommerce.
 • Uporabniki samodejno obidejo predpomnilnik, ko je zaznan piškotek »woocommerce_items_in_cart«, da se zagotovi nemoten in nemoten sinhronizacijski postopek.
 • Nekatere strani WooCommerce, kot so košarica, moj račun in blagajna, so privzeto izključene iz predpomnjenja.
 • Možnost programskega čiščenja posameznih URL-jev s pomočjo filtra kinsta-cache / purge_list.
 • Programsko čiščenje lahko izvedete tudi prek CURL tako, da pokličete URL s predpono, ki so jo zagotovili naši inženirji za podporo.
 • Na voljo sta dodatka Redis in Elasticsearch za izboljšanje predpomnjenja in iskalnih poizvedb za velika spletna mesta e-trgovine..
 • Ponujamo najnovejše različice PHP (PHP 7.2, 7.3 in 7.4), da zagotovimo najhitrejše delovanje.

Imamo tudi namestitveni program WooCommerce z enim klikom, kar omogoča hitro in enostavno zagon novih spletnih strani za proizvodnjo in razvoj e-trgovine..

Ali ponujate območje “uprizarjanja”, kjer je mogoče razviti in preizkusiti spletna mesta, preden začnete živeti?

Da, vsako WordPress spletno mesto v Kinsti ima brezplačno prizorišče. Viri, uporabljeni na prizoriščih, so iz našega poročanja izključeni, da vam omogočimo prilagodljivost, ki jo potrebujete za preizkušanje in razvoj.

Ustvarjalno okolje lahko preprosto ustvarite z enim klikom in ko končate testiranje, lahko spremembe vrnete na spletno mesto v živo. Varnostno varnostno kopijo lahko celo obnovite neposredno v uprizoritev.
Kinsta - Premium WordPress gostovanje za vse, majhne ali velike

Ali so na voljo varnostne kopije in obnovitvene storitve?

V podjetju Kinsta ni nič pomembnejšega od hrambe, shranjevanja in varnosti vaših podatkov. Zato ponujamo šest različnih vrst varnostnih kopij:

 • Samodejno varnostno kopiranje: Vzeti vsakih 24 ur in shranjevati 14 dni (dlje na višjih načrtih).
 • Ročne varnostne kopije: Kadar koli ustvarite obnovitveno točko.
 • Sistemsko ustvarjene varnostne kopije: Samodejno ustvarjeno, ko izvajate pomembne naloge v okolju Kinsta.
 • Popolne naložljive varnostne kopije: Lahko prenesete arhivsko datoteko (.zip), ki vsebuje celotno spletno mesto WordPress. V arhivski datoteki so datoteke vašega spletnega mesta, pa tudi datoteka SQL, ki vsebuje vsebino vaše baze podatkov.
 • 6-urni dodatek za varnostno kopiranje (50 USD / mesec na spletno mesto): Varnostne kopije so ustvarjene vsakih 6 ur in so na voljo 24 ur. Idealno za spletna mesta, ki se pogosto spreminjajo.
 • Urni dodatek za varnostno kopiranje (100 USD na mesec na spletno mesto): Varnostne kopije so ustvarjene vsako uro in so na voljo 24 ur. Idealno za spletna mesta za e-trgovino, spletna mesta za članstvo in spletna mesta, ki se nenehno spreminjajo.

Prav tako ustvarjamo in shranjujemo obstojne posnetke diskov (ki vsebujejo varnostno kopijo) vsakega stroja v naši infrastrukturi vsake 4 ure v 24 urah in nato vsakih 24 ur za tem za dva tedna. In ne skrbi, Kinsta ne vključuje varnostnih kopij v skupno rabo prostora na disku.

Varnostne kopije lahko preprosto obnovite kadar koli v živo ali spremljanje.
Kinsta - Premium WordPress gostovanje za vse, majhne ali velike

Ali imate storitve migracije za stranke z obstoječimi spletnimi mesti?

Vsi naši načrti gostovanja prihajajo z enim ali več prost vrhunske storitve, kjer naša predana selitvena ekipa rešuje vse. Izpolnite obrazec, načrtujte čas, ki deluje za vas, naša ekipa pa vas bo obvestila, ko bo pripravljen na preizkus.

Za osnovna spletna mesta WordPress ponujamo tudi neomejene brezplačne migracije od določenih ponudnikov gostovanja. Za vas, ki imajo na stotine zapletenih spletnih mest, imamo velike popuste za selitev.

Uporabnike vedno spodbujamo, da izkoristijo znanje in znanje naše ekipe. Migracije so lahko zapletene in uporaba vtičnika tretjih oseb ni vedno najboljši način.

Ko izbirate podatkovni center, kakšna je prednost enega centra pred drugim?

V Kinsta lahko izbirate med 20 ali več podatkovnimi centri Google Cloud Platform za gostovanje svojega spletnega mesta. Izberete lahko celo drugo za vsako posamezno WordPress spletno mesto.
Kinsta - Premium WordPress gostovanje za vse, majhne ali velike
Pri izbiri podatkovnega centra poglejte podatke o trenutnem obiskovalcu / stranki. Če je večina vaših strank iz določene regije, je ključnega pomena, da izberete pravo lokacijo podatkovnega centra, da izboljšate delovanje svojega spletnega mesta WordPress – bližje kot je podatkovni center, manjše bodo zamude. Uporabite lahko tudi brezplačno orodje, kot je GCP Ping, za merjenje zamudnosti na vašo trenutno fizično lokacijo.

Izbira najbližjega podatkovnega centra bo zagotovila tudi hitro SFTP hitrost.

Kako so vaši strežniki zaščiteni pred hekerji in drugimi kibernetskimi grožnjami?

Kinsta izvaja aktivne in pasivne ukrepe za zaustavitev napadov v svojih tirih. Vsake dve minuti nadziramo vsa WordPress spletna mesta, da imamo podaljšek, imamo zelo stroge programske omejitve, zaznavamo DDoS napade, ko se zgodijo, in proaktivno ustavijo zlonamerno kodo, da vstopi v naše omrežje..

Na vrhu Googlove platforme za oblake (GCP) uporabljamo tehnologijo zabojnikov, ki nam omogoča, da popolnoma izoliramo ne le vsak račun, temveč vsako ločeno mesto WordPress. Poleg tega je vsako spletno mesto zavarovano za požarnim zidom GCP.  Zaradi čiste lestvice Googlove infrastrukture omogoča, da naša platforma samodejno absorbira številne napade DDoS.

Tu je nekaj dodatnih načinov, kako varovati stranke:

 • Podpiramo dvofaktorsko overjanje in blokiranje GeoIP.
 • Naša platforma samodejno prepove IP-je, ki imajo več kot šest neuspelih poskusov prijave na minuto.
 • Močna gesla so uveljavljena pri novih namestitvah WordPress-a.
 • Brezplačno čiščenje in odstranitev zlonamerne programske opreme za vse življenje! Če je vaše spletno mesto ogroženo v času Kinsta, bomo to popravili.
 • Podpiramo samo šifrirane povezave SFTP in SSH.
 • Ponujamo samo najnovejše podprte različice PHP-ja.
 • Ker uporabljamo GCP, se za shranjevanje podatkov o strankah uporablja šifriranje v mirovanju.
 • Vsi strežniki Kinsta in Kinsta CDN podpirajo TLS 1.3, novo posodobitev šifrirnega protokola, ki je varnejša od TLS 1.2.
 • Zaščita pred napadi grobe sile XML-RPC. Te zahteve so privzeto blokirane.
 • Imamo orodje za zaščito z geslom z enim klikom (htpasswd).

Morate blokirati neželeno pošto? To smo olajšali! Na nadzorni plošči MyKinsta boste našli orodje za zavrnitev IP, s katerim lahko preprečite, da bi kateri koli IP naslov posegel na vaše spletno mesto.
Kinsta - Premium WordPress gostovanje za vse, majhne ali velike

Kakšna podpora je na voljo vašim strankam?

Kinsta ima strukturo podpore, ki je drugačna od drugih ponudnikov gostovanja, saj smo mislili, da je bil tradicionalni model zlomljen. Nimamo podpornikov ponovitve 1. ali 2. stopnje; celotna naša skupina za podporo je izključno razvijalci WordPress-a in inženirji Linux gostovanja.

Tako boste zagotovili strokovno svetovanje od osebe, ki aktivno uporablja in razvija WordPress. Vsaka stranka Kinsta se lahko pogovarjamo z istimi člani ekipe, ki podpirajo naša velika podjetja in podjetja Fortune 500.

Naša skupina za podporo je na voljo 24/7/365 dni v letu. Naš povprečni odzivni čas za vstopnico v tretjem četrtletju 2019 je bil 1 minuta in 19 sekund!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me