5GBBrezplačni pregled 2020 – ali je vredno poskusiti?

5 GBBrezplačno


Čeprav brezplačno gostovanje 5GBFree ni slabo, vam priporočamo, da ne zapravljate časa z brezplačnim gostovanjem, čeprav šele začenjate. Morali se boste spoprijeti s počasnimi hitrostmi nalaganja, veliko izpadov in brez podpore strankam, pozneje pa selitev spletnega mesta na drugega gostitelja lahko predstavlja resnično bolečino. S kakovostnim gostovanjem lahko dobite neverjetno ceno InterServer, na primer.

Utah s 5 GBFree ponuja popolnoma brezplačne storitve gostovanja že več kot desetletje z namenom, da izpolni svojo družbeno odgovornost z zapolnitvijo znatne vrzeli na trgu. Pred nekaj leti je ta ponudnik celo prenehal oglaševati na spletnih mestih imetnikov računov, tako da so lahko njegove stranke brezplačno dobile spletna mesta profesionalnega videza. V sodelovanju z Nethostingom to podjetje ponuja tudi cenovno zelo dobro plačano gostovanje iz kakovostnih podatkovnih centrov.

Spletno mesto 5GBFree je v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Ker je brezplačen, boste zagotovo dobili več od tistega, kar plačate s 5 GB brezplačnimi gostovanjskimi paketi. Nekatere od naslednjih funkcij zahtevajo plačni načrt:

 • 100-odstotno jamstvo za produkcijo, podprto s SLA
 • Dovoljene so Addonove in parkirane domene
 • Brezplačni SSL certifikati (za stranke, ki plačujejo)
 • Do 100 GB prostora za shranjevanje
 • Od 20 GB brezplačne do neomejene mesečne pasovne širine

“Enostavno, a robustno” je verjetno najboljši način za opisovanje 5GBBrezplačnega gostovanja. The cPanel nadzorna plošča omogoča dostop do vseh bistvenih gostovalnih funkcij, kot so SSL potrdila, upravljanje več domen, varnostne kopije, in namestitev programske opreme prek Softaculous.

Čeprav ta ponudnik ponuja samo dva načrta gostovanja, med njimi zagotavljajo dovolj virov, da lahko zadovoljijo potrebe večine uporabnikov po virih. In za izklicne kletne cene, ki jih plačujete, dobite visoko zmogljivost in razpoložljivost zahvaljujoč partnerskemu podjetju Nethosting’s Podatkovna središča stopnje 2 in stopnje 4.

Cene in podpora

Kot že ime pove, ponuja 5 GBBrezplačno eden najbolj radodarnih načrtov za brezplačno gostovanje, kar sem jih videl. Precej neverjetno je, da lahko spletno mesto z do 5 GB prostora za shranjevanje in 20 GB pasovne širine gostujete brezplačno, kolikor želite. To bi moralo zadostovati za številna osebna ali mala podjetja.

Edine omejitve ali dobite samo en račun FTP, tri baze podatkov SQL, nobene domene addon in brez brezplačnega SSL certifikata ali podpore za enega. Ni treba posebej poudarjati, da po teh cenah (t.i. brezplačno) ne boste dobili tudi brezplačne domene.

The alternativni plačani načrt je odlična vrednost za denar saj je na voljo s shrambo 100 GB, neomejeno pasovno širino, gostovanjem po e-pošti, SSL certifikatom in podporo. Plačljivi načrt, ki ga je zagotovilo sestrsko podjetje Nethosting, in to samo na letni ravni, vendar ga dobite 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja kar vam daje nekaj časa, da se premislite.

Čeprav 5GBBrezplačne ponudbe 24/7 telefonska podpora strankam, ki plačujejo (prek klepeta v živo in e-pošte), Stranke brezplačnega gostovanja lahko poiščejo pomoč le na forumu za podporo (kjer so dejavni tudi podporni agenti). Na žalost podporno osebje na forumu pogosto samo obljublja, da bo “preučilo” težave, tako da boste verjetno dobili boljšo storitev pri kolegih skupnosti:

5 GBBrezplačno

Koliko stane 5GBFree? 5GBFree ponuja načrte od 0 do 2,95 dolarja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri brezplačni načrt 5 GB naj dobim? Moje priporočilo je, da začnete s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. 5GBFree vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje od 5 GBFree tukaj.
Kako dobra je podpora za stranke 5GBFree? 5GBFree se ne uvršča med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je 5 GBBrezplačno majhno, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se 5GBBrezplačno ujema s konkurenco?

5GBFree je najboljša ponudba brezplačnega gostovanja brez oglasov v mestu in tudi njeni plačljivi gostovalni načrti (prek Nethostinga) so precej dobra vrednost.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Popolnoma brezplačen paket gostovanja
 • 30-dnevna garancija za vračilo denarja (za plačano gostovanje)
 • 100% uptime (za plačano gostovanje), podprto s SLA
 • Podatkovna središča stopnje 2 in stopnje 4

Slabosti

 • Ni mesečnih mesečnih paketov gostovanja
 • Stranke brezplačnega gostovanja dobijo samo forumsko podporo in pogosta vprašanja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me