Axxess pregled 2020 – Ali ustreza našim standardom?

osni glavniAxxess je leta 1997 ustanovil Franco Barbalich, južnoafriško gostiteljsko podjetje in ISP s sedežem v Port Elizabeth. Njegove rešitve gostovanja vključujejo gostovanje v skupni rabi Linux, gostovanje v skupni rabi Windows in gostovanje strežnikov v oblaku Linux. Ponuja tudi ADSL & VDSL internet, mobilni internet, optični internet, glasovni klici in prenosni telefoni.


Spletno mesto Axxess je v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

os 1

Axxess je največji ponudnik internetnih storitev v Južni Afriki. Vsi njegovi načrti gostovanja gostijo naprej SSD diski za izboljšanje delovanja spletnega mesta, prihajata pa tudi gostovanje Linux in Windows v skupni rabi neomejena mesečna pasovna širina. Rešitve za skupno gostovanje vključujejo tudi naslednje standardne funkcije:

 • FTP
 • cPanel nadzorna plošča
 • Softaculous monter
 • PHP
 • MySQL baze podatkov
 • DNS nadzorna plošča
 • phpMyAdmin
 • Mape, zaščitene z geslom
 • Cron delovna mesta
 • Strani z napakami po meri
 • 24/7 Spremljanje
 • Požarni zid in proti smeti
 • Graditelj spletnega mesta SitePad

The najnižji načrt skupnega gostovanja v Linuxu ponuja 2 GB prostora za gostovanje, 1 poddomena, 75 e-poštnih naslovov in 5 baz podatkov MySQL. The najbolj napreden Linux deljeni načrt gostovanja prihaja s 75 GB prostora za gostovanje, 15 poddomena, neomejenimi e-poštnimi naslovi in ​​neomejenimi bazami podatkov MySQL.

The najosnovnejši načrt za gostovanje v sistemu Windows vključuje 1 GB prostora za gostovanje, 25 e-poštnih naslovov in 2 podatkovni bazi MySQL ali MS SQL. The najbolj napreden načrt gostovanja v skupni rabi Windows prihaja s 75 GB prostora za gostovanje, 15 poddomena, neomejenimi e-poštnimi naslovi in ​​neomejeno bazo podatkov MySQL / MSSQL.

Spletno mesto Axxess omenja varnostne kopije, vendar ne vsebuje dodatnih podrobnosti. Vsekakor pa strankam svetuje, naj hranijo svoje varnostne kopije saj ne prevzema odgovornosti za izgubo podatkov.

Poleg deljenega gostovanja ponuja tudi Axxess Linux gostovanje v oblaku ki se nahaja na hrbtenici MTN-ja in ima visoko varnost in najnovejšo strojno opremo.

V Južni Afriki strežniki gostujejo lokalno, tako da lahko podjetja v Južni Afriki zagotavljajo hitrost nalaganja spletnih strani. Tukaj je ni garancije za uptime, vendar Axxess nam zagotavlja, da so njegove rešitve “zagotovljene kot najboljša storitev.”

Cene in podpora

os 2

Gostovalne rešitve tega ponudnika so izjemno poceni, in prihajajo s neverjetni popusti. Nove stranke uživajo brezplačno gostovanje prvih šest mesecev in a 50% popust za drugo polovico prvega leta. Dobiš a brezplačno domeno in a brezplačno SSL potrdilo.

Cene so prikazane v južnoafriški randi in prilagodljivi obračunski cikli vključujejo mesečno, četrtletno, dvoletno in letno. Žal obstaja ni garancije za vračilo denarja ali drug pravilnik o vračilu denarja, tudi če ste storitev napačno kupili.

Na skupino za podporo Axxess se lahko obrnete po telefonu, sistemu vozovnic (kontaktni obrazec), e-pošti ali klepetu v živo. Ekipa je potrebovala več kot 36 ur, da se je odzvala na mojo predložitev testnih vozovnic (kot potencialna stranka), vendar odgovor je vseboval podatke, za katere sem zahteval plus opravičilo za zamudo.

Morda boste razočarani nad samooskrbo, ki jo sestavljajo: redko poseljena baza znanja.

Koliko stane Axxess? Axxess ponuja načrte od 3 do 26 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Axxess naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Axxess vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Axxess tukaj.
Kako dobra je podpora za Axxess za stranke? Axxess ni uvrščen med naše najboljše spletne gostitelje. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Axxess majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Axxess ujema s konkurenco?

Axxess je že več kot dve desetletji podjetje za gostovanje v Južni Afriki. Slabi strani so pomanjkanje jamstva za sprotno delo in nobene politike vračila.

Prednosti

 • Podprti sta platformi Linux in Windows OS
 • Na voljo so varnostne kopije spletnega mesta
 • Neverjetni popusti do 50%
 • Brezplačno spletno gostovanje do šest mesecev

Slabosti

 • Brez garancije za plačilo ali vračila
 • Predprodajna podpora je nizka

Dobite dostop do šestmesečnega brezplačnega gostovanja z Axxessom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me