DotPH Pregled 2020 – ali je vredno?

dotph glavna


dotPH je eno najstarejših podjetij za spletno gostovanje s sedežem na Filipinih. Ponudnik gostovanja, ustanovljen leta 1989, se opira na zanesljivost in inovativnost kot značilnosti storitev, ki jih ponuja podjetjem na Filipinih in po vsem svetu. Danes je specializirano za zagotavljanje skupnega spletnega gostovanja, VPS strežnikov, spletnega oblikovanja in razvojnih paketov, SSL certifikatov in storitev registracije domenskih imen.

Lastnosti in enostavnost uporabe

dotPH

rešitve za spletno gostovanje dotPH vključujejo naslednje standardne funkcije:

 • Statični IP naslov
 • CentOS Linux OS je predhodno nameščen
 • cPanel nadzorna plošča
 • SSL potrdilo
 • Brezplačno ime domene
 • PHP podpora
 • MySQL baze podatkov
 • Kloxo spletna gostovalna plošča
 • SSH oddaljeni dostop
 • Oddaljeni ponovni zagon strežnika

strežniki dotPH VPS prihajajo do 1TB odvečna (RAID) diskovna shramba za odveč podatkov, pa tudi za boljše delovanje strežnikov. Še več, navidezni strežniki vključujejo dvojedrni 32-bitni procesor Intel / AMD in štirijedrni 64-bitni procesor Intel / AMD za pomoč strežnikom, da hkrati obdelajo več informacij.

DotPH rešitve spletnega gostovanja so razdeljene na dva paketa: gostovanje cPanel in gostovanje, optimizirano za dotPH. cPanel je idealen za posameznike in organizacije in ima dva načrta: Začetni načrt (30 GB prostora na disku, do 100 GB mesečne pasovne širine, 50 e-poštnih računov, 10 poddomena) in Strokovni načrt (60 GB prostora na disku, do 200 GB mesečne pasovne širine, 100 e-poštnih računov, 15 poddomena).

gostovanje optimizirano z dotPH je narejena za hitro rastoča podjetja, ki potrebujejo hitre in zanesljive hitrosti gostovanja. Gostovalna rešitev je na več nivojih; Poslovne, korporativne, podjetniške, megakorp in konglomerate.

Čeprav rešitve za gostovanje dotPH so brezplačna SSL potrdila, prodajalec ponudbe dodatni načrti SSL certifikatov ki imajo bolj napredne funkcije. Še več, ta gostiteljska družba ponuja pet dni dodatnih možnosti rezervnega kopiranja. Postopne varnostne kopije so pametne varnostne kopije, ki pomagajo prihraniti prostor in čas s samo varnostno kopijo podatkov, ki vsebujejo del, ki je bil spremenjen od zadnje kopije varnostne kopije..

Cene in podpora

dotPH

načrti gostovanja dotPH so precej drago ti stroški pa lahko postanejo še višji, če se zaračunavajo letno. Vseeno pa prihajajo načrti za gostovanje prilagodljivo mesečno in letno cikli obračunavanja. Poleg tega so cene teh načrtov gostovanja navedene v Ameriški dolarji.

dotPH obljublja, da bo vzdrževal visoko uptime strežnika, vendar se izogne ​​zavezi, da bo jamčila za nadomestno omrežje. Poleg tega prodajalec ne ponuja nobenega brezplačnega preskusnega programa ali politike vračila.

Služba za podporo strankam dotPH je na voljo prek telefon, e-pošta, sistem vstopnic ali klepet v živo. Kupci na Filipinih jih lahko obiščejo tudi v njihovih pisarnah v času delovnega časa od Od ponedeljka do sobote od 9:00 do 18:00 (GMT + 8). Podporna skupina je v svojih odzivih na potencialne stranke precej hitra; Poslal sem jim elektronsko sporočilo in v petih urah dobil odgovor.

Spletno mesto dotPH nima baze znanja.

Koliko stane dotPH? DotPH ponuja načrte od 7 do 70 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt dotPH naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. dotPH vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz dotPH tukaj.
Kako dobra je podpora uporabnikom dotPH? DotPH ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spleta. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je dotPH majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se dotPH ujema s konkurenco?

dotPH je svoje gostovalne rešitve oblikoval tako, da služijo vsem vrstam poslovnih modelov, tudi velikim korporacijam s spletnimi mesti z veliko prometa. Njegova odločitev za naložbe v vrhunsko gostovanje infrastrukture je morda razlog, da je priljubljen spletni gostitelj na Filipinih. Kljub temu so njegovi načrti za gostovanje precej dragi, vključno s programom za zagon, posameznikom (z blogi in majhnimi spletnimi mesti) pa ni treba izbirati drugega, kot iskati drugje.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • VPS strežniki so na voljo do 1 TB odvečnega (RAID) diskovnega prostora
 • Ponuja pet dni dodatne možnosti varnostnega kopiranja
 • Ponuja SSL-ove certifikacijske načrte z naprednimi funkcijami
 • Prožni mesečni in letni obračunski cikli

Slabosti

 • Načrti za gostovanje so precej dragi
 • Ne ponuja brezplačnega preskusnega programa ali politike vračila
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me