FastComet Review 2020 – Iskren pregled spletnega razvijalca

fastcomet-pregled


FastComet je ponudnik gostovanja v oblaku na osnovi SSD, ki ponuja kombinacija nizkih cen (od 3,95 USD na mesec) in funkcij z dodano vrednostjo kot je Cloudflare CDN predpomnjenje in brezplačne dnevne varnostne kopije. Ponuja skupno in namensko gostovanje, pa tudi gostovanje VPS v oblaku po vsem svetovnem omrežju.

FastComet, ustanovljen pred več kot devetimi leti, trenutno služi več kot 45.000 strankam iz 83 držav. Podjetje je specializirano za ponudbo platforme kot storitve (PaaS) pristopa za gostovanje v oblaku SSD.

Lepa je dobra izbira za začetnike ker je z njim enostavno začeti in ponuja vso osnovno funkcionalnost, ki jo boste potrebovali prek vmesnika brez nereda.

To je reklo, nekateri recenzenti so izrazili zaskrbljenost glede hitrosti nalaganja. Da, glede na ime podjetja je to nekako ironično. In čeprav bom rekel, da je vsekakor dober vsestranski igralec, če imate specialistične potrebe, morda ne bo najbolj primeren.

Kot vedno morate opraviti malo raziskav, da ugotovite, ali je to pravi gostitelj za vas. Dobra novica je, da sem večino dela opravil za vas, da sem odkril prednosti in slabosti gostovalnih paketov FastComet-a.

Pripravljeni? Pojdimo.

funkcije fastcomet

Gostovanje v oblaku z nizkimi stroški, brez pretiravanja

FastComet vam pomaga, da začnete z poceni gostovanjem v oblaku s čim manj hrupa.

Dobite “brezplačno domensko ime za življenje” (vendar je “življenje” v tem primeru samo, če obdržite spletno mesto s FastCometom). Če že imate spletno mesto, FastComet ponuja brezplačni prenosi za lažjo selitev s starega gostitelja.

Podjetje ponuja serijsko programsko opremo za šifriranje, požarne zidove in programsko opremo za preprečevanje neželene pošte. Obstajajo brezplačne dnevne varnostne kopije, če imate kakršne koli težave. In s podporo 24/7, če se vam zatakne, bo ekipa na voljo za pomoč.

Popolno gostovanje v oblaku SSD

Gostovanje SSD je boljše, ker je strojna oprema hitrejša (pravzaprav do desetkrat hitrejša od običajnega trdega diska) in bolj zanesljiva. Vendar to pomeni tudi, da je infrastruktura dražja. Te stroške spletni gostitelji običajno prenesejo na vas, stranko.

Vendar ne s FastCometom. Ne boste dobili gostovanja SSD za veliko cenejše od tega.

Brezplačni CD Cloudflare

Cloudflare je omrežje za pošiljanje vsebin (CDN), ki lahko pomaga izboljšati čas nalaganja strani, tako da predpomni spletno mesto in usmeri obiskovalce na najbližji strežnik. Cloudflare lahko prikaže tudi predpomnjeno različico vašega spletnega mesta, ko je glavno spletno mesto brez povezave, kar je dobra novica, če naletite na težave in vaše spletno mesto propada.

RocketBooster

RocketBooster je ime, ki ga FastComet uporablja za svoje gostovalno okolje, ki daje uporabnikom trikrat več virov na račun ob tem pa obljublja trikrat manj uporabnikov na strežniku. Piše, da to zagotavlja hitrejše hitrosti, vendar (kot boste ugotovili spodaj) smo ugotovili, da so njegove hitrosti v najboljšem primeru povprečne, zato vzemite to s ščepcem soli.

Vgrajeni požarni zid in odstranitev zlonamerne programske opreme

Večina domačih gostiteljev bo ponudila nekaj oblike požarnega zidu, vendar ne bodo vsi aktivno ukrepali, da bi odpravili morebitne težave z zlonamerno programsko opremo. Poznam veliko gostiteljev, ki bodo Googlu preprosto težavo in vam nato poslali povezavo. FastComet bo za vas dejansko rešil težave z zlonamerno programsko opremo, če samo pomagamo zaščititi druge stranke, ki uporabljajo isti strežnik.
Dobra novica je, da je splošno pravilo, FastComet sprejema zapletene naloge in jih olajša. Od namestitvenih programov z enim klikom do orodja za izdelavo spletnih strani vam FastComet olajša življenje.

Ustvarjanje računa

Mislil sem, da je najboljši način za občutek FastComet-a ustvarjanje računa, zato sem šel naprej in se prijavil.

Postopek je lahko nekoliko preobsežen, saj je na meniju ogromno možnosti. In če se ne prijavite za daljši rok, pričakujete tudi plačilo precej zajeten honorar.

Ob poti je veliko navzkrižnih prodaj, zato bodite opozorjeni.

Na splošno, to ni najlažja nastavitev. Kliknite tukaj in si preberite več o moji izkušnji.

Povezovanje domene in namestitev WordPress-a

Poskusil sem tudi povezati domeno in namestiti WordPress. Medtem ko sem naletel na napako 401, sem se preko klepetanja v živo obrnil na podporo in bil prijetno presenečen nad učinkovitostjo odziva..

Namestitev samega WordPressa je razmeroma enostavna, če pa želite izkoristiti dodatno funkcijo, kot je CloudFlare CDN, se lahko nekoliko zaplete. Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o postopku.

Enostaven nadzor na poti

Področje nadzora odjemalca FastComet združi vse, kar potrebujete, na enem mestu. To vam omogoča, da upravljate vse, od računov in domen do naročil za izstavitev računov iz katere koli naprave z internetno povezavo.

Vključuje celo podporo ekipe za pomoč strankam, kar je dobra novica, če imate med potovanjem težave.

fastcomet-enostavnost uporabe

Starter Kit

Tudi osnovni načrt podjetja FastComet vsebuje komplet za zagon: v bistvu je kup orodij, ki vam bodo pomagala hitro in enostavno začeti. V kompletu so brezplačna domena, program za namestitev aplikacij, ustvarjalec spletnih strani s povleci in spusti in neomejeni e-poštni računi. To je čisto malo vse na enem mestu za vse najpomembnejše gradivo za vaše spletno mesto.

Product Marketplace

Ena od glavnih prednosti gostovanja v oblaku je dejstvo, da je enostavno povečati svoj paket gor in dol po potrebi. FastComet ima na voljo celoten trg z vrsto različnih izdelkov, tako lahko izberete samo tiste vire, ki jih potrebujete, ne glede na to, ali je to večja procesorska moč ali povečana količina pomnilnika.

fastcomet-enostaven za uporabo1
V družbi s hitrim imenom mislim, da so bila moja pričakovanja previsoka. Ni, da so strežniki počasni, vendar tudi nisem prepričan, da bi jih poklical hitro.

Nekateri recenzenti so govorili o počasnih hitrostih, izpadih in drugih težavah z zmogljivostjo, eden pa je celo opravil nekaj testov in ugotovil, da se spletna mesta, ki gostujejo na strežnikih FastComet, nalagajo počasneje kot spletna mesta, ki gostijo pol ducata konkurentov.

Izvedel sem lastni test obremenitve strani Sucuri in ugotovil, da hitrosti so precej dobre, vendar le po Evropi, ZDA in Kanadi. To ni redko med spletnimi gostitelji, toda za tiste z globalno mrežo bi si upal na boljše.

Ne razumite me narobe, FastComet opravi svoje delo – samo ne padete na tržne trge in pričakujte nekaj, česar ne bo mogel dostaviti.

fastcomet-perfomance

Odlična storitev za stranke pomeni zveste stranke

Večina spletnih gostiteljev ima kup nezadovoljnih strank, raztresenih po različnih spletnih mestih za pregledovanje, ki delijo svoje grozljive zgodbe o podpori. FastComet ima tudi nekaj takih, ki pa so na tleh veliko tanjši. Nekatere stranke so tako zveste, da so se celo odzvale na negativna mnenja v imenu podjetja.

Kot običajno, sem preizkusil podjetje in se obrnil na podporo prek treh različnih kanalov.

Poskusil sem v živo klepet ob 11.30 v ponedeljek in agent se je takoj odzval. Ko sem isti dan ob 13:00 vložil podporno vozovnico, je agent v eni uri odgovoril in rešil mojo poizvedbo.

hitra podpora

In končno, ko sem jim v ponedeljek ob 17. uri prek kontaktnega obrazca v elektronsko sporočilo odpovedal elektronsko sporočilo, sem v torek zjutraj ob 5.00 prejel nekoliko počasen odgovor..

V vsakem primeru, podporniki so bili prijazni, vljudni in profesionalni.

Podporna skupina je na spletu 24/7 in z veseljem vam bodo pomagali, če imate kakršne koli težave. In čeprav ni foruma za razprave, je vredno preveriti video vaje v bazi znanja. Vodili vas bodo skozi ključne procese, kot sta namestitev in upravljanje WordPressa ali Drupal. To lahko še bolj olajša uporabo platforme, ne glede na to, ali ste novi spletni skrbnik ali izkušeni strokovnjak.

Glede na vse, FastComet je eden boljših gostiteljev, ko gre za storitve za stranke, kar je lepo presenečenje glede na to, da so stopnje nižje od mnogih njegovih konkurentov.
Cene FastComet-a so precej razumne, ki se začne od 3,95 dolarja na mesec – to ga da na cenejši konec trga. To je presenetljivo, če upoštevate raven podpore, zato je zelo dobra izbira, če iščete poceni gostitelja, ki vam lahko pomaga, ko se zataknete.

Kljub temu pa za plačilnimi možnostmi zaostaja za tekmeci. Podjetje sprejema samo plačila s kreditno kartico in PayPal, Če bi upali plačati s kakšno drugo metodo, boste morda morali znova razmisliti.

Odpovedi & Nadomestila

Eno prodajnih mest FastComet-a je 45-dnevna garancija za vračilo denarja brez stroškov odpovedi, ideja je, da lahko z zaupanjem preizkusite storitve. Vidim, zakaj bi bilo to privlačno, vendar tudi tega nisem želel sprejeti po nominalni vrednosti.

Ko sem šel skozi postopek ukinitve računa, sem bil zasnovan s številnimi vprašanji in se mi zdi malo pritisniti, da bi ostal. Kljub temu je podjetje ostalo obljubljeno in mi je to povedalo denar bi bil vrnjen na mojo kartico v 24-48 urah.

Na splošno postopek deluje, vendar se lahko na preglednici počuti kot številka. Kliknite tukaj in si preberite več o moji izkušnji.

Kako se FastComet ujema s konkurenco?

FastComet ni namenjen vsem in kljub svojemu imenu se giblje okoli povprečja, kar zadeva hitrosti nalaganja. Če je vaša hitrost glavna prednostna naloga, boste želeli iskati drugje, če pa ste bolj osredotočeni na vrednost za denar ali če je dostojna podpora za vas glavna prednostna naloga, se je vredno splačati – še posebej, če združite vse tega z nizkimi cenami.

Kaj je bolje – FastComet vs SiteGround? Na splošno je SiteGround boljša izbira za hitrost in razširljivost, vendar je dolgoročno dražja, zato je FastComet cenovno dostopnejši in zanesljivejši, če imate strog proračun. Prepričajte se, da ste prebrali naše popoln primerjalni pregled FastComet vs SiteGround preden se odločite.
Ali FastComet ponuja gostovanje v programu WordPress? FastComet trdi, da ponuja upravljano gostovanje v WordPressu, čeprav se ob prijavi prijavite na svoje standardne skupne načrte gostovanja, za katere njegova podporna skupina pravi, da so vsi “upravljani”.
Katera nadzorna plošča uporablja FastComet? FastComet uporablja gostovanje cPanel za svoje načrte za skupno gostovanje.
Kje se nahajajo podatkovni centri FastComet? FastComet ima podatkovne centre v Združenih državah Amerike (3), Nemčiji, na Nizozemskem, v Veliki Britaniji, Singapurju, na Japonskem, v Kanadi in Indiji.
Ali FastComet ponuja rezervne storitve? Da, FastComet ponuja tako dnevne kot tedenske varnostne kopije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me