MochaHost pregled 2020 – skriti dragulj

Ni slabo za proračunskega gostitelja

MochaHost je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je MochaHost spodoben spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


MochaHost ima sedež v San Joseju v Kaliforniji, v središču Silicijeve doline, specializirano za zagotavljanje profesionalnega gostovanja spletnih strani in spletnega razvoja. Njegov cilj je biti na cenejšem koncu trga, hkrati pa še vedno zagotavljati storitve najboljše kakovosti.

Spletno mesto je globalno, z nemško, angleško, špansko, francosko, italijansko in portugalsko različico spletnega mesta, skupaj z orodjem za pretvorbo cen v 42 različnih valut.

pregled mochahost1

MochaHost vzdržuje več kot milijon domen, a je to prava izbira za vas? No, to je odvisno.

MochaHost (brezplačna orodja in neomejeno število spletnih mest, vendar ne na najcenejšem paketu) ima veliko prednosti in slabosti. Je poceni in ima dostojno paleto funkcij, zaradi katerih je vredno razmisliti, če se lahko prepustite besedilnim spletnim stranem.

Če želite ponudnika novega ponudnika gostovanja, si oglejte, ali lahko MochaHost deluje za vas.

Dostojne lastnosti za dostojno ceno

MochaHost ima vse funkcije, ki jih pričakujete od gostitelja spletnega mesta, in nekaj, ki so bili lepo presenečenje. V njegovem najcenejšem paketu “Soho” manjka veliko golih osnovnih stvari, kot je namestitveni program z enim klikom, zato boste verjetno morali nadgraditi na paket Business ali Mocha, še posebej, ker so ti paketi še vedno precej poceni.

MochaHost ponuja brezplačno ime domene na zgornjih dveh paketih, dokler ostajate v podjetju. Obljublja tudi 100-odstotno podaljšanje časa, tako da če imate kakršne koli odmore, boste lahko upravičeni do popusta ali celo mesečnega brezplačnega gostovanja.

Freebies Galore

Vsi načrti za gostovanje MochaHosta so opremljeni s spodobnim kreditom za Google Ads in brezplačno migracijsko pomočjo. Kot da to še ni bilo dovolj, dobite tudi garancijo za vseživljenjski popust (če izberete triletni načrt), tako da bodo vaši stroški obnove ostali enaki ves čas, ko ga držite v podjetju. Cene pri številnih drugih gostovalnih podjetjih se po izteku prvega mandata zvišajo.

Neomejeno brezplačno SSL potrdila

Certifikati SSL so vse bolj pomembni za sodobne spletne skrbnike, in čeprav večina gostiteljev te velikosti vključuje eno brezplačno SSL potrdilo, jih ni veliko neomejena potrdila. To je dobro za Googlove uvrstitve in za varnost vašega spletnega mesta kot celote, poleg tega pa bo obiskovalcem pomagal, da vam bodo zaupali svoje osebne podatke.

lastnosti mochahost1

Napredni podatkovni centri

Vsi podatkovni centri MochaHosta so opremljeni z dizelskimi generatorji, knjižnicami varnostnih trakov, varnostnimi alarmi in še več. Poleg tega se vsi strežniki 24 -7 dnevno spremljajo v realnem času, da se čim hitreje lotijo ​​kakršnih koli vprašanj, pri čemer je glavna skrb varnost, varnost in zaupnost..

lastnosti mochahost2
MochaHost je kljub prezaposleni zasnovi eden izmed lažjih gostiteljev na spletnih straneh. Vendar bom priznal, da sem bil nekaj časa zmeden, ko sem poskušal najti skrbniško ploščo (dostop je prek povezave v e-poštnem sporočilu).

Ustvarjanje računa

Čeprav se je prijava z MochaHostom enostavno, boste želeli razmisliti o preskoku osnovnega računa Soho in se lotili poslovnega načrta, če želite neomejena spletna mesta in namestitvene programe WordPress z enim klikom.. Sam vmesnik je težek in je osupljiv, vendar se je dovolj enostavno prijaviti in začeti čez pet minut. Več o postopku si lahko preberete tukaj.

Povezovanje domene in namestitev WordPress-a

Povezati domeno in namestiti WordPress se mi zdi precej enostavno. Pojdite na pozdravni e-poštni naslov in se prijavite v svoj račun cPanel s priloženimi podrobnostmi, nato pa lahko s konfiguracijo programske opreme uporabite namestitveni program z enim klikom. MochaHost je opravil precej dobro delo in mi zagotovil vse potrebne informacije, o tem pa si lahko več preberete tukaj.

Brezplačna knjižnica orodij

MochaHost daje svojim uporabnikom dostop do več kot 450 brezplačnih orodij in namestitveni program z enim klikom, vendar s svojo najcenejšo ponudbo ne privzeto prihaja. Nadgradnja vam bo omogočila dostop do več virov in drugih ugodnosti, stroški pa niso veliko višji, zato je vredno razmisliti.

mochahost-enostavnost uporabe1

Samodejno nadzorovanje zlonamerne programske opreme in neželene pošte

Če varnost skrbi, vas MochaHost pokriva s svojo avtomatsko programsko opremo za preprečevanje neželene pošte. Samodejno bo pozoren na sumljive dejavnosti in vam sporočil, če vas kaj skrbi.

Hitro v Evropi in ZDA.

Kar nekaj recenzentov je doživelo počasne hitrosti nalaganja in zastoje z MochaHostom, vendar tam ni nič nenavadnega. Recenzentje so se večinoma osredotočali na storitve za stranke. Kljub temu pa je uspešnost MochaHosta boljša od večine.

mochahost-performance1

Kot vedno sem mislil, da bom MochaHost preizkusil z izvajanjem preizkusa obremenitve strani Sucuri in strežniki, ki temeljijo na ZDA, imajo precej dobre hitrosti nalaganja po ZDA in Kanadi. To se spremeni, ko se odpravimo drugam, in iz nekega razloga dve testni lokaciji do nje nista mogli dostopati. Na splošno nima najboljših hitrosti, kar sem jih kdaj videl, vendar je neverjetno hiter po ZDA in večini Evrope.

MochaHost vas je zajel

Če je podpora glavni problem, bi lahko naredili veliko slabše kot MochaHost. Poleg podpornega portala ima tudi bazo znanja in vrsto spletnih video vadnic, plus sistem vozovnic in enostavno orodje za prikaz stanja strežnikov in omrežja.

Da imam občutek za podporno ekipo MochaHosta, sem preizkusil. Klepet v živo se je takoj lotil ob dveh ločenih priložnostih in zagotovil popolne odgovore na moja vprašanja. Računalnik sem tudi nadgradil in v nekaj minutah prejel potrditveno e-poštno sporočilo, čeprav je obdelava nadgradnje trajala 12 ur ali več.

podpora za mohahost1

Na splošno sem bil zelo zadovoljen z izkušnjami v zvezi s službo za stranke in dobil sem občutek, da jim bom lahko zaupal v sili.

Načrti za ceno MochaHosta so precej ugodni, še posebej na vstopni ravni. Da bi jih kar najbolje izkoristili, boste verjetno želeli plačati nekoliko več za nekatere izbirne dodatke. Podjetje sprejema vrsto možnosti plačila, vključno z vsemi glavnimi kreditnimi karticami, PayPal, Skrill in MoneyGram.

Odpovedi & Nadomestila

Preklic računa pri MochaHostu je preprost in velikodušen 180-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Morali se boste samo prijaviti na nadzorno ploščo in izpolniti obrazec za preklic. Izpolnite ga lahko v celoti na spletu, povračilo pa bo samodejno obdelano v sedmih delovnih dneh. To je bil eden najbolj gladkih postopkov odpovedi, kar sem jih kdaj videl. Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o moji izkušnji.

Kako se MochaHost ujema s konkurenco?

MochaHost je precej dober gostitelj proračuna, in čeprav ima svoje pomanjkljivosti, to počnejo tudi njegovi konkurenti. Na splošno se ne morete pritoževati nad storitvijo in viri, ki jih dobite za ceno, ki jo plačujete, vendar se boste želeli izogniti najcenejšemu paketu, če želite dostop do nekaterih bolj premium funkcij. Dobra novica pa je, da lahko z ogromno 180-dnevno garancijo vračila denarja preizkusite brez potrebe po skrbi.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me