PhoenixNAP Review 2020 – Iskren pregled spletnega razvijalca

Phoenixnap glavniPhoenixNAP je v redu, a fino ni dovolj dobro. Čeprav je PhoenixNAP spodoben spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


PhoenixNAP zagotavlja izjemno vrednost z najsodobnejšo tehnologijo s svojim gostovanjem v oblaku, upravljanjem namenskih, namenskih strežnikov, kolokacijami in rešitvami golih kovin. To ameriško podjetje posluje od leta 2009 do šest podatkovnih centrov, ki segajo po Severni Ameriki, Evropi in Aziji.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Phoenixnap 1

PhoenixNAP ponuja vrhunsko storitev, zato ne boste našli veliko osnovnih funkcij, značilnih za VPS ali ponudnike gostovanja v skupni rabi. Ne ponujajo storitev registracije domen, ker domnevajo, da ljudje, ki želijo uporabljati njihove storitve, niso startupi ali začetniki, temveč bolj izkušeni kupci, ki razumejo gostovanje in si preprosto želijo povečati svoj položaj. Njihov javni oblak in virtualni zasebni podatkovni centri so odlične možnosti, če želite povečati prostor za skupno gostovanje, vendar niste pripravljeni na namenski strežnik. Nekatere koristi od dodane vrednosti so:

  • 99,999% ali 100% razpoložljivost
  • Učinkovitost na ravni podjetja s strojno in programsko opremo
  • Prilagodljiv pomnilnik RAM-a, CPU-ja in hibridnega SSD-ja
  • Popolnoma upravljane varnostne kopije ali napredne varnostne kopije z oblakom Veeam

Omrežje je zaščiteno pred napadi distribuirane zavrnitve storitve (DDoS), da boste vedno povezani. Prav tako zagotavljajo nizko zakasnitev 10 Gbps odvečno povezljivost z vsakim gostiteljem, kar vam omogoča hitro in zanesljivo največjo razpoložljivost, kadar bodo stranke morale uporabljati vaše storitve.

Še posebej mi je všeč njihova podpora za programsko opremo kot storitev (SaaS). Z oblakom ali namenskimi strežniki organizacije SaaS dosegajo uspešnost v podjetju s požarnimi zidovi, VPN-ji, izravnalniki in optimalno nastavitvijo omrežja. Prav tako lahko dobite VMware vApps, če želite namestiti predloge iz skupine VM. Poleg tega je PhoenixNAP varovani ponudnik storitev PCI DSS v. 2.0, uporabniški podatki in podatki o plačilnih karticah na vaši platformi..

Prav tako so namenski strežniki postali enostavni za uporabo s svojo nadzorno ploščo po meri – PNCP. V tem primeru lahko upravljate svoje vire, konfigurirate DNS, upravljate uporabniške vloge, si ogledate in upravljate z obračunavanjem ter nadgradite RAM in vire CPU-ja kadar koli. Če torej uporabljate aplikacijo za igre, video na zahtevo, večpredstavnostno ali grafično aplikacijo ali druge projekte, ki so lačni za podatke in so visoki promet, boste cenili ne le nadzorno ploščo, temveč tudi visoko raven varnosti in hitre industrije vodilni pomnilnik, ki je priložen SSD / NVMe (PCIe SSD).

Cene in podpora

PhoenixNAP je specializirano za zagotavljanje vrhunskih gostovalnih rešitev; njihove cene so pričakovane za njihove vrhunske visokokakovostne storitve. Čeprav ne ponujajo vračila, ponujajo prilagodljiv model cen. Na namenskih strežnikih lahko plačujete samo tisto, kar potrebujete. Ker se ta potreba povečuje, se lahko odločite za nakup samo dodatnih delov, ki jih potrebujete.

Storitve v oblaku imajo boljši model oblikovanja cen. Ne samo, da so prilagodljivi, nekateri načrti vam omogočajo tudi plačilo na uro ali plačilo med vožnjo. To je super za zmanjšanje stroškov. Če želite, lahko plačujete tudi mesečno v mesec.

Njihova podpora strankam 24/7/365 je dostopna prek e-pošte, klepeta v živo in dveh številk; eno je brezplačno, drugo pa ne. SLA ima obljubo, da bo odgovorila na poizvedbe po e-pošti v roku dvajset minut do ene ure, odvisno od načrta, ki ga imate. Pogovori s skupino za podporo so dali ustrezen vpogled, ki je pokazal strokovnost in znanje njihove strani, ne pa konzervirane odgovore. Lahko pa uporabite bazo znanja, ki ima tudi nekaj vaj.

Koliko stane PhoenixNAP? PhoenixNAP ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt PhoenixNAP naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. PhoenixNAP vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz PhoenixNAP tukaj.
Kako dobra je podpora strankam PhoenixNAP? PhoenixNAP ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je PhoenixNAP majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se PhoenixNAP ujema s konkurenco?

Če iščete gostovanje vrhunskega razreda, ne morete narobe s PhoenixNAP. Njihove storitve v oblaku, namenski strežniki, kolokacija in rešitve golih kovin imajo kakovost in zmogljivost, ki zagotavljajo gladko izkušnjo. Vendar bodo morala mala podjetja in blogerji, ki iščejo preprosto spletno mesto, iskati drugje.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

  • Prožne možnosti plačila glede na dejanske potrebe
  • Specializirana podpora za SaaS
  • Zelo odzivna in koristna podpora strankam
  • Zaščita DDoS pred napadi

Slabosti

  • Ni možnosti za mala podjetja in osebne blagovne znamke
  • Načrti niso posebej prijazni začetnikom
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me