Pregled odprtega gostovanja 2020 – ali je to vredno?

Odprto gostovanjeOdprto gostovanje je v redu, fino pa ni dovolj dobro. Medtem ko je odprto gostovanje dostojen spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


Odprto gostovanje ponuja dve glavni storitvi – virtualni zasebni strežniki (VPS) in gostovanje v oblaku. Obe storitvi imata dve kategoriji – NVME in SSD za VPS ter NVME in prilagodljivo za gostovanje v oblaku. Njeni strežniki so razširjeni po ZDA, Veliki Britaniji, Franciji, Avstraliji, Singapurju, Nizozemski, Nemčiji in Kanadi.

Njegovo spletno mesto je samo v angleščini, vendar je njegova stran za odjava mogoče prevesti v nemščino in portugalščino.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Če imate lastno podjetje za razvoj spletnih strani ali mednarodno podjetje za e-trgovino z veliko prometa, boste morda načrtovani v oblaku. Na voljo je prilagodljiv oblak, kjer lahko na svojem strežniku v oblaku izberete natančne vire. To vam pomaga znižati stroške na natančne funkcije, ki jih potrebujete, in pojdite navzgor ali navzdol, ko morate. Nato obstajajo tudi predhodno konfigurirani načrti v oblaku – ti so boljši za ljudi, ki se ne želijo ukvarjati s konfiguriranjem strežnikov ali so videli, da načrti v oblaku ustrezajo njihovim potrebam.

Poleg oblaka je tu tudi VPS, ki je nekoliko nižji od domene gostovanja v oblaku. Ti so boljši tudi za spletna mesta z veliko prometa ali spletne aplikacije, vendar upoštevajte, da najnižji načrt ponuja manj virov kot načrti v oblaku. Kupci v VPS lahko uživajo:

  • 99,999% podaljška
  • Neomejen promet
  • Kjer koli od 50 GB do 400 GB prostora za shranjevanje

Če greš za načrte SSD, dobiš prostor SSD, ki je odličen za zmogljivost, NVME pa je zaradi zmanjšanja vhoda / izhoda nekoliko boljši za delovanje. Odprto gostovanje ponuja tudi nekaj drugih orodij za izboljšanje zmogljivosti, od katerih je eno uravnavanje obremenitve.

Če se nenadoma pripeti promet (morda iz odličnega trženjskega pritiska), če niste ustrezno pripravljeni, vaše spletno mesto ne bo delovalo. Balansi za nalaganje obremenijo stres, ker skrbi, da bo vaše spletno mesto delovalo navzdol. Z njimi lahko širite delovno obremenitev ali promet po številnih vozliščih ali strežnikih, kar vodi do večje učinkovitosti v času visoke aktivnosti.

To podjetje ponuja tudi požarni zid, ki ga lahko uporabite za blokiranje dohodnega ali odhodnega prometa za zaščito in zaščito strežnikov pred hekerji. Prav tako lahko ustvarite lastna pravila požarnega zidu, da obdržite, kaj / koga želite. Na strežnikih je omogočena tudi samodejna zaščita proti DDoS.

Lahko namestite in nastavite operacijski sistem Linux ali Windows, za to pa so na voljo predloge OS. Obstaja tudi popoln upravni nadzor.

Cene in podpora

Odprto gostovanje nima brezplačnega preizkušanja, vendar njegova struktura cen deluje čudovito. Za začetek so naročniška obdobja tako nizka kot tedenska – ne zavezujte vas z dolgoročnimi pogodbami. Če se zavedaš, da ne deluje dobro, se lahko izvlečeš. Poleg tega ima sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja. In višje kot trajate naročnino, nižja je cena.

Če niste zadovoljni po sedemdnevnem polnem vračilu in ste plačali eno leto, boste vseeno dobili denar, vendar le v preostalem roku, ki vam ostane. Na splošno so cene primerne za ponujene lastnosti.

Njen čas nastavitve je tri minute. Če je vaše naročilo v tem času ali imate kakršno koli drugo težavo, se lahko obrnete na podporo strankam prek e-pošte, spletnih vstopnic ali klepetanja v živo. Na žalost sem poslal e-pošto in nisem dobil odgovora, čeprav sem čakal več kot dva tedna.

Obstaja tudi odsek baze znanja s povezavami z video vadnicami na njegovo YouTube stran.

Odprto gostovanje

Kako se Open Hosting ujema s konkurenco?

Odprto gostovanje je dober uspeh, če iščete gostovanje na višji ravni, kot so VPS in strežniki v oblaku. Ponuja orodja za povečanje učinkovitosti in varnost ter shranjevanje po razumni ceni. Vendar začetnikom ni prijaznih orodij.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

  • Izravnajte obremenitev za uravnoteženje
  • SSD in NVMe v oblaku in VPS
  • Anti-DDoS zaščita in požarni zid
  • Garancija za vračilo denarja in kratka obdobja naročnine

Slabosti

  • Brez telefonske podpore
  • Brez začetnikom prijaznih orodij
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me