Pregled spletnega gostitelja Dhaka 2020 – ali je to vredno?

dhakawebhost glavna


Od začetka delovanja leta 2011 je spletni strežnik Dhaka oskrboval več kot 2200 strank s 4.500 domenami in 3.500 gostilimi spletnimi mesti. Ker si je z leti prizadeval zadovoljiti svoje kupce, je dokazal svoje izkušnje z gostovanjem in upravljanjem strežnikov.

To spletno gostovanje v Bangladešu gosti svoje strežnike v podatkovnih centrih Liquid Web, Colocrossing in Server Mania v Združenih državah Amerike in Kanadi. Spletno mesto je samo v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Spletno gostovanje-Bangladeš-registracija domen-storitev

Dhaka Web Host ponuja spletno gostovanje za majhna in srednje velika spletna mesta ter SSD gostovanje za trgovine z e-trgovino in spletna mesta, ki zajemajo vire. Ponuja tudi namenske strežnike, gostovanje in VPS strežnike.

Obstaja osem načrtov za spletno gostovanje z različnimi funkcijami, ki ustrezajo različnim kategorijam spletnih mest. Ponujajo:

 • 99,9% podaljška
 • Dnevne samodejne varnostne kopije
 • Neomejeno število domen v nekaterih programih
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Do neomejene pasovne širine
 • Kjerkoli od 500 MB do nesmernega prostora

Ena zanimivost, ki jo dobite pri tem podjetju, je njegov brezplačni SSL certifikat. To je nekaj časa brezplačno kot večina spletnih gostiteljev. Namesto tega je ponudba za življenjsko dobo, kar pomeni, da vam nikoli ne bo treba kupiti SSL certifikata, dokler boste še naprej uporabljali storitve podjetja.

Če nameravate uporabljati sistem za upravljanje vsebine, kot je WordPress, boste cenili ponudbo namestitvene aplikacije Softaculous na nadzorni plošči. Z njim lahko v nekaj minutah namestite in nastavite želeno aplikacijo, brez stresa. Brez nje boste morali konfigurirati bazo podatkov, jo povezati in opraviti ročno namestitev. Začetniki tega ne bi mogli storiti tako hitro in enostavno, kot bi to storili s Softaculousom.

Všeč mi je pozornost zaradi varnosti tako na ravni strežnika kot tudi na spletni strani. Za začetek vam spletni strežnik Dhaka ponuja anti-DDoS zaščito, s čimer boste zagotovili, da vas zaradi napadov ne bodo zaprli iz strežnika. To vas tudi ščiti pred hekerji, ki na strežnik postavljajo zlonamerno programsko opremo, ki kot vnos uporablja DDoS. Dhaka Web Host ponuja tudi skener izkoriščanja in požarne zidove na strani strežnika. Na ravni spletnega mesta obstajajo Modsec pravila in optični bralnik.

Za povečanje varnosti in zanesljivosti svojih strežnikov prodajalec uporablja operacijski sistem CloudLinux za izmenjavo virov med strankami, ki jih gostujejo v skupni rabi, kar vam omogoča navidezni prostor, na katerega drugi uporabniki ne morejo posegati. Vsi so omejeni na vire, za katere so plačali, in na to, koliko njihovo delovanje lahko vpliva na vaše.

Cene in podpora

Dkaka spletni gostitelj

Spletni gostitelj Dhaka ne ponuja brezplačnega načrta, ki ga lahko najprej preizkusite. Vendar ima na voljo veliko načrtov, da lahko poskrbi za različne proračune in potrebe. Njegov osnovni načrt ponuja le 500 MB, čeprav je ta zelo nizek, bo podpiral preprosto statično spletno mesto, tako da vam bo morda zadostovalo in je poceni. Tudi ostali načrti so cenovno ugodni.

Najnižje naročniško obdobje, ki je na voljo na spletnem gostovanju, je 12 mesecev, nato 24 mesecev in 36 mesecev, pomanjkanje možnosti mesečne naročnine pa je razočaranje..

Na srečo družba zagotavlja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja za zmanjšanje tveganja, če v prvem mesecu ne boste izpolnjeni. Če zabeležite manj kot obljubljenih 99,9-odstotni čas, boste ob stiku s podporo prejeli enomesečni dobropis za gostovanje.

Podporna skupina se odzove 24/7 prek vozovnice in e-pošte. Ima tudi telefonska podpora, vendar deluje le od 10:00 do 22:00 GMT +6. Poslal sem elektronsko sporočilo in prejel hiter odgovor.

Prav tako ima bazo znanja z vadnicami, s katerimi lahko hitro rešite težave.

Kako se Dhaka Web Host ujema s konkurenco?

Če želite spletno gostiteljico v Bangladešu, je morda pravi spletni strežnik Dhaka. Vendar pa ne ponuja brezplačne domene, kot to počnejo druga podjetja, niti ne ponuja spletnega mesta. Če vas to ne skrbi, boste morda uživali v tem spletnem gostitelju.

Spletni gostitelj Dhaka morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Program za namestitev sofisticiranih programov
 • Funkcije varnosti na ravni strežnika in spletnih strani
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Operacijski sistem CloudLinux

Slabosti

 • Telefonska podpora ni 24/7
 • Brez ponudbe mesečne naročnine na spletni strani
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me