Pregled vizualnih spletnih tehnologij 2020 – Kaj pravijo uporabniki?

vizualno-spletne tehnologije-mineVisual Web Technologies je v redu, vendar fino ni dovolj dobro. Medtem ko je Visual Web Technologies spodoben spletni strežnik, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


Visual Web Technologies, ustanovljen leta 2014, ponuja poceni spletno gostovanje in domenske storitve. Sedež ima v Punjabu v Indiji, prisotna pa je tudi v ZDA in Nemčiji.

Ta ponudnik trenutno oskrbuje več kot 6.000 strank, njegovo spletno mesto pa je v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Visual Web Technologies ponuja široko paleto gostovalnih storitev, vključno z VPS, gostovanjem preprodajalcev, namenskimi strežniki in deljenim gostovanjem v Linuxu. Linux načini gostovanja v skupni rabi vključujejo:

 • 99-odstotno jamstvo za produkcijo
 • Brezplačno SiteLock Lite
 • Neomejeno shranjevanje SSD
 • Neomejena premium pasovna širina
 • Neomejeno baz podatkov MySQL
 • 24/7 podpora

Če ste popoln začetnik brez tehničnega znanja, vsekakor upoštevajte tega prodajalca. Začetnikom prijazne funkcije vključujejo zmogljiv, a enostaven za uporabo cPanel nadzorna plošča, a brezplačen graditelj spletnih strani za poenostavitev nastavitve spletnega mesta in Zmogljiv namestitveni program skripta za 400+ priljubljenih aplikacij.

Če že imate spletno mesto, ki ga gosti drug ponudnik gostovanja, lahko to izkoristite brezplačna storitev migracije spletnih strani.

Ta prodajalec bo vaše spletno mesto gostil z najnovejšo strojno opremo strežnika, ki vključuje Procesorji Intel Xeon teče Operacijski sistem CloudLinux. Zmogljivost je izboljšana zahvaljujoč OptimumCache in uporaba SSD shramba v konfiguraciji RAID 10.

Cene in podpora

Visual Web Technologies trije načrti za spletno gostovanje funkcija neomejeno shranjevanje SSD, neomejena pasovna širina, brezplačna SSL potrdila, a brezplačen graditelj spletnih strani, in gostovanje z več domena s brezplačno ime domene. Za to raven lastnosti so cene nekoliko nižje od vodilnih mednarodnih igralcev. Pazite se lahko tudi na občasne promocije.

Gostovalni načrti so na voljo na mesečni, četrtletni, polletni, letni, dveletni, triletni osnovi. Če se odločite, da se boste zavezali dlje kot en mesec, lahko tolažbo uživate 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja to bi vas lahko rešilo, če bo šlo v prvem mesecu kaj narobe. Mednarodne stranke lahko plačujejo za načrte z bančnim nakazilom, PayPal, Payoneer in Atom Pay. Indijski kupci lahko plačujejo z debetnimi / kreditnimi karticami in Net Bankingom.

Na Visual Web Technologies se lahko obrnete s klepetom v živo, e-pošto, telefonom in vozovnicami. Podjetje opisuje svoje 24/7/365 podpora kot “legendarno”, zato sem ga preizkusil prek kanala za klepet v živo. Takoj sem dobila zelo informativne odgovore:

podpora vizualnim spletnim tehnologijam

Za samooskrbo se lahko obrnete na podjetje Baza znanja ki naj bi odgovoril na nekatera pogosta vprašanja.

Koliko stanejo Visual Web Technologies? Visual Web Technologies ponuja načrte od 13 do 96 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt vizualnih spletnih tehnologij naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Vizualne spletne tehnologije vam lahko pomagajo pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz podjetja Visual Web Technologies tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Visual Web Technologies? Visual Web Technologies ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spleta. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Visual Web Technologies majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih spletnih gostovalnih storitev.

Kako se Visual Web Technologies ujema s konkurenco?

Visual Web Technologies ponuja začetnikom prijazno, cenovno dostopno skupno gostovanje. Ponuja tudi razvoj spletnih vsebin, spletni dizajn in druge internetne rešitve.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Zelo odzivna 24/7 “legendarna” podpora
 • Impresivno 99,99-odstotno jamstvo za čas
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Več obračunskih ciklov

Slabosti

 • Nobenega gostovanja v sistemu Windows ni
 • Ni lokalnih indijskih strežnikov
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me